• 0 - 1.200 (kg)
 • 0 - 2.424 (mm)

Slagač paleta D10 AP

Ergonomični dvospratni utovarivač

Sa dve palete udobno kroz skladište

Visokopodizni paletni viljuškar D10 AP kompanije Linde Material Handling može da se fleksibilno koristi kao model za praćenje i kao model za vožnju. Prilikom transfera robe on ubrzava maksimalno na 10 kilometara na čas i rukovalac se udobno vozi na potpuno amortizovanoj, sklopivoj stajnoj platformi. Zahvaljujući uskoj šasiji vozilo je posebno pogodno za utovar i istovar kamiona i u uskim okruženjima skladišta. Dvospratni utovarivač može da istovremeno transportuje dve palete sa ukupnom težinom od 2.000 kilograma. Jednostavno rukovanje paletama garantovano je Linde OptiLift upravljanjem. Ono omogućava ravnomerno podizanje i spuštanje u svrhu zaštite tereta. Pošto se broj obrtaja podiznog motora adekvatno prilagođava, podizna kretanja se odvijaju vrlo precizno, tiho i bez trzaja. Dva bočna mehanizma za sklapanje stalno drže vozača unutar kontura vozila. Hod puzanja i funkcija automatskog kočenja dodatno obezbeđuju optimalnu bezbednost i visoku produktivnost.

Karakteristike

Bezbednost

Sklopiva stajna platforma visokopodiznog paletnog viljuškara D10 AP funkcioniše kao Deadman prekidač. Dve sklopive bočne letve dodatno drže rukovaoca unutar kontura vozila, ako se platforma koristi. Pri vožnji u krivinama i pri aktivaciji kontrole prianjanje vozilo automatski smanjuje brzinu. Opciono zaštitna rešetka tereta sprečava klizanje ili padanje robe.

 • Stajna platforma sa Deadman funkcijom
 • Smanjenje brzine pri vožnji u krivinama
 • Opciona rešetka za zaštitu tereta

Ergonomičnost

Visokopodizni paletni viljuškar D10 AP svojom ergonomičnom konstrukcijom garantuje efikasan promet materijala: Stajna platforma sa punom amortizacijom smanjuje udare i vibracije tokom vožnje. Zahvaljujući ergonomičnoj glavi rude radnik upravlja svim funkcijama udobno i intuitivno vrhovima prstiju. U uskim područjima, rukovalac može precizno da manevriše vozilom u hodu puzanja. Sav najvažniji radni pribor poput rukavica i folije za pakovanje on čuva u prostranoj pregradi za odlaganje. Multifunkcijski displej daje informativni pregled trenutnog stanja vozila.

 • Potpuno amortizovana stajna platforma
 • Ergonomična glava rude
 • Prostrana pregrada za odlaganje stvari
 • Višenamenski displej

Rukovanje teretom

Na dužim rastojanjima rukovalac se udobno vozi na stajnoj platformi. Kompaktni motor od 2,3 kW pritom ubrzava na 10 kilometara na sat. Dvospratni visokopodizni paletni viljuškar može da transportuje sve palete ukupne težine do 2.000 kilograma i prilagođava svoju brzinu teretu. Između redova regala uska šasija i funkcija hoda puzanja omogućavaju precizno manevrisanje. Optimalnu stabilnost i prianjanje u toku prenosa robe i rukovanja paletama obezbeđuju inovativni skretni valjci.

 • Efikasan transport dve palete
 • Motor od 2,3 kW
 • Uska šasija
 • Brzina puzanja
 • Inovativni skretni valjci

Servis

Zahvaljujući motoru naizmenične struje koji ne zahteva održavanje i robusnoj konstrukciji su servisni troškovi niski. Servisni tehničar brzo i pouzdano iščitava podatke putem CAN sabirnice. Sve interne komponente su lako dostupne i pregledno raspoređene.

 • Tehnologija pogona koja ne zahteva održavanje
 • Brza dijagnoza preko veze putem CAN sabirnice
 • Lak pristup radi održavanja

Tehnički podaci

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
D10AP 1,2 / (2,0) (t) 2024 (mm) 10 / 10 km/h 1978 (2340) (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah) o. kWh

Posebna oprema

Zaštitna rešetka tereta za visokopodizne paletne viljuškare kompanije Linde Material Handling

Rešetka za zaštitu tereta

Rešetka za zaštitu tereta obezbeđuje da teret pri podignutom nosaču ne sklizne unazad i da ne može da padne na vozača.

LED radni reflektori kompanije Linde Material Handling

Prednji LED-ovi

LED radni reflektori sijaju veoma svetlo. Nepropusni su za vodu i prašinu.

Razne veličine šiljaka viljuške kompanije Linde Material Handling

Veličina viljuške

Linde za D10 AP nudi razne viljuške različite dužine i širine.

Držači za visokopodizne paletne viljuškare kompanije Linde Material Handling

Držači za pribor

Sa brojnim držačima za radne materijale poput tabli, skenera i rolni folije se mesto vozača može prilagoditi specijalnim zahtevima vozača.

Hidraulički potporni točkovi kompanije Linde Material Handling

Hidraulični potporni točkovi

Hidraulični potporni točkovi obezbeđuju optimalni odnos između stabilnosti i prianjanja u svrhu stalnog kontakta sa tlom.

Litijum-jonska baterija za visokopodizne paletne viljuškare kompanije Linde Material Handling

Litijum-jonska tehnologija

Sa inovativnim Litijum-jonske baterije kompanije Linde vozila mogu da se ponovo napune za znatno kraće vreme i mogu da se dopunjavaju u toku upotrebe.

Zatraži ponudu