Originalni rezervni delovi

Neprekidno, u celom svetu
Originalni rezervni delovi u mestu Kahl na Majni

Servis za rezervne delove kompanije Linde Material Handling viljuškare čini ponovo spremnim za rad u najkraćem roku. To obezbeđuju distributivni centri kompanije Linde širom sveta, koji se 24 časa dnevno bave slanjem odgovarajućih delova. Rezervni delovi u kvalitetu proizvođača garantuju da će podni transporteri i zaista ostvariti učinak koji obećavaju. Konačno, već i najmanja odstupanja odlučuju o padu učinka ili punoj efikasnosti. Osim toga su originalni rezervni delovi veoma bezbedni usled savršene interakcije sa vozilom. Oni osim toga imaju neposredan efekat na troškove upotrebe, tako što se mogu montirati bez problema i optimalno održavati. Sa rešenjima orijentisanim na klijente, kao što su kompleti rezervnih delova za najčešće popravke i garantovana isporuka sledećeg dana, servis za rezervne delove kompanije Linde povećava raspoloživost vozila.

Dostupnost

Linde rezervni delovi se pakuju za klijenta u skladištu robe

Preko noći spremni za upotrebu

Već kada samo jedno vozilo otkaže, to može osetno poremetiti logistiku preduzeća. Zbog toga sa Linde proizvodom pored veoma pouzdanog podnog transportera, dodatno dobijate i jednako pouzdan servis za rezervne delove. Često službeno vozilo za klijente već transportuje odgovarajuće rezervne delove za viljuškar i popravka se može obaviti na licu mesta. Servisni tehničar odmah naručuje nedostajuće rezervne delove u centru za rezervne delove. Zahvaljujući gustoj mreži za rezervne delove širom sveta su odgovarajući delovi dostupni na svakom mestu na svetu. Kako bi se sve vrlo brzo odvijalo, Linde za hitne slučajeve nudi službu za hitne slučajeve koja radi 24 časa, svaki dan u godini. U EU narudžbine rezervnih delova koje pristignu do 17:30 časova već sledećeg jutra stignu do primaoca. Tako će pokvarenu uređaj brzo biti ponovo spreman za rad.

Visoka raspoloživost za brzu pomoć

Linde globalno skladište rezervnih delova može da odmah šalje preko 60.000 rezervnih delova iz skladišta. Ako retko traženi rezervni deo nije odmah dostupan, biće odmah naručen. U servis za rezervne delove mogu da se pouzdaju i klijenti sa starijim modelima vozila. Jer čak i posle prestanka proizvodnje, oni će Vas dodatnih dvanaest godina snabdevati odgovarajućim rezervnim delovima.

Distribucija

Širom sveta u blizini klijenta

Klijenti kompanije Linde širom sveta mogu da se uzdaju u brzo snabdevanje rezervnim delovima za njihove viljuškare. To obezbeđuje globalno skladište rezervnih delova u mestu Kahl (Nemačka) kao centralna tačka logistike rezervnih delova koja pokriva ceo svet. Više od 6.000 pozicija odavde svakog dana tačno na vreme dospeva u sve dolove sveta. Centralno skladište rezervnih delova u mestu Kahl u tu svrhu snabdeva servisnu organizaciju širom sveta, među njima i servisne distributivne centre u kineskom gradu Xiamen za region Azija i Pacifik i u češkom gradu Brno za region istočne Evrope. Uz pomoć najmodernije tehnike skladišta, zaposleni šalju narudžbine najčešće u roku od nekoliko sati po prijemu narudžbine. Sa servisom za rezervne delove kompanije Linde možete da imate poverenja u brz i širom sveta identičan kvalitet servisa kod rezervnih delova.

Karta sveta sa lokacijama za slanje rezervnih delova

Kvalitet

Linde rezervni delovi se pakuju

Samo originalan kvalitet će poružiti Linde učinak

Rezervni delovi treba da pristignu ne samo brzo, već i u potrebnom kvalitetu. Linde rezervni delovi tačno odgovaraju veku trajanja, preciznosti i pouzdanosti, koju su inženjeri predvideli prilikom projektovanja. Konačno, već i mala odstupanja na primer pri tačnosti uklapanja i učinku, mogu da dovedu do znatnih problema i gubitaka učinka. Bezbednost, brza montaža i dug vek trajanja zbog toga razlikuju originalne rezervne delove od navodno povoljnih plagijata. Pre svega kada se posmatra dug vek korišćenja jednog podnog transportera, prednosti kvaliteta originalnog proizvođača se pokazuju posebno jasno: duži intervali servisiranja i odsustvo posledičnih šteta uslovljenih rezervnim delovima. Na taj način su vozila optimalno raspoloživa i troškovi računati na vek trajanja su manji nego kod kopiranih proizvoda.

Male razlike, veliki efekat

Od milimetarski preciznog upravljanja Linde džojsticima do optimalnog prihvata prljavštine kod Linde filtera za ulje: Kod Linde rezervnih delova je učinak u finesama. Nekoliko primera za to ćete pronaći na sledećim stranicama.

Grupe rezervnih delova

Svaki milimetar je bitan

Originalni džojstici kompanije Linde Material Handling su kao rezervni delovi za Linde viljuškare posebno precizni, udobni, bezbedni i dugoveki.

Saznajte više

Radi kao podmazano

Filteri za ulje kompanije Linde Material Handling obezbeđuju besprekorno funkcionisanje hidrauličkog sistema i motora sa unutrašnjim sagorevanjem.

Saznajte više

Vodeća uloga

Viljuške kompanije Linde Material Handling nude duži vek trajanja, veće nominalno opterećenje i maksimalnu stabilnost.

Saznajte više

Precizno pomeranje

Elektronske upravljačke jedinice u kvalitetu originalnog proizvođača kompanije Linde garantuju bezbedan i precizan rad.

Saznajte više

Čvrsto spojena

Originalni lanci podizne konstrukcije kompanije Linde su posebno otporni na habanje i bezbedni – zahvaljujući konstrukciji visokog kvaliteta.

Saznajte više