Linde Material Handling – za vaš učinak u svakom pogledu

Produktivnost

Visokoefikasni viljuškari su stub temeljac efikasne interne logistike. U kombinaciji sa inteligentnim softverom i sveobuhvatnom servisnom ponudom, korisnici ostvaruju održive prednosti nad konkurencijom.

Više informacija možete da pronađete ovde

Bezbednost

Bezbednost ljudi, vozila i materijala je vodeća ideja filozofije „Nula povreda na radu“ (Zero Accident) u kompaniji Linde Material Handling. Svojim celovitim rešenjima Linde radi na viziji budućnosti jedne bezbedne intralogistike.

Više informacija možete da pronađete ovde

Ergonomičnost

Najbolja rešenja nastaju kada ljudi i tehnika savršeno sarađuju. Iz tog razloga vodeća ideja ergonomičnog dizajna u kompaniji Linde Material Handling navodi razvoj vozila i usluga.

Više informacija možete da pronađete ovde

Pametni i fleksibilni: Automatizacija za unutrašnju logistiku

Rešenja za automatizaciju koja nudi kompanija Linde, mogu se koristiti fleksibilno i skalabilno, kako bi se pojedinačni procesni koraci ili kompleksni tokovi materijala odradili automatizovano.

Ovde možete da saznate više

Program Approved Trucks – nov standard za polovne viljuškare

Brza raspoloživost, ekonomičnost i fleksibilnost su bitni faktori uspeha u intralogistici. Razvoj situacije na raznim tržištima sve više se odvija dinamično. Pritisak troškova je visok u svim granama privrede. Linde Approved Trucks program nudi jedinstvene mogućnosti da se polovni viljuškari individualno prilagode svim zahtevima određene branše – i to po izuzetno konkurentnoj ceni. Osnovu za to čine modularni paketi usluga za specifične aplikacije i servise. Rešenja koja nastaju na takvoj osnovi, jednako su efikasna u pogledu troškova i stvaraju održive prednosti u tržišnoj utakmici.

Ovde možete da saznate više

Aktuelne objave za štampu