Servisne usluge

Za veću bezbednost i efikasnost
Linde servisni tehničar

Ko se odluči za vozilo kompanije Linde Material Handling, može da se uzda u pouzdan i brzo dostupan servis. Sa preko 8500 servisnih tehničara na oko 700 lokacija širom sveta je servis centralni sastojak ponude kompanije Linde. Naše usluge u pogledu tehnike, opreme, bezbednosti i efikasne upotrebe vaših podnih transportera i bespilotnih transportnih sistema obezbeđuju najbolju moguću raspoloživost flote, povećavaju bezbednost rada i smanjuju troškove. Linde nudi širom sveta sledeće servisne usluge.

Održavanje i popravka

Za maksimalnu raspoloživost i visoku efikasnost flote nudimo obuhvatne servise za održavanje i popravku podnih transportera bespilotnih transportnih sistema kompanije Linde.

Saznajte više

Originalni rezervni delovi

Bez obzira da li za viljuškare i uređaje za tehnologiju skladištenja ili automatizovana vozila, servis za rezervne delove kompanije Linde isporučuje u celom svetu, neprekidno i najčešće već sledećeg dana.

Saznajte više

Nadogradnja i pribor

Nadogradnje i pribor kompanije Linde dovode viljuškare i uređaje za tehnologiju skladištenja na najmoderniji tehnički nivo i čine ih bezbednijim, efikasnijim i udobnijim.

Saznajte više

Tehnički i bezbednosni servisi

Preuzimamo zakonski propisana ispitivanja vaših Linde podnih transportera i regalnih sistema i nudimo dodatno savetovanje i usluge u vezi sa unutrašnjom logistikom.

Saznajte više