Polovni viljuškari

Individualna rešenja sa Approved Trucks
Prema najvišim standardima kvaliteta remontovani polovni viljuškari iz kompanije Linde Material Handling

Brza raspoloživost, ekonomičnost i fleksibilnost su bitni faktori uspeha u intralogistici. Istovremeno je pritisak troškova visok u svim granama privrede. Polovni viljuškar koji je od strane kompanije Linde remontovan i ispitan u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, u mnogim primenama može biti efikasna i isplativa alternativa u odnosu na nov viljuškar.

To postoji samo u kompaniji Linde Material Handling

Naš program Approved Trucks nudi još više prednosti: Ne samo da imate na raspolaganju širok spektar generalno remontovanih vozila, već možete takođe da opremite željene polovne viljuškare u skladu sa vašim specifičnim zahtevima u pogledu upotrebe. Da bismo to pojednostavili, u tu svrhu smo povezali niz paketa funkcija i usluga, koje možete da modularno kombinujete.

Tri koraka do vašeg polovnog viljuškara iz kompanije Linde

1. Izaberite vaše već pripremljeno vozilo iz našeg velikog asortimana u skladištu.

2. Naručite pakete funkcija i usluga koji su potrebnim za vaš način primene.

3. Izaberite isporuku vašeg polovnog viljuškara direktno na mesto upotrebe, bez dugog čekanja.

Za polovne viljuškare uključujući sve tehničke komponente u paketu, nudimo Vam naše Full-Service ugovore, kao i opciono produžavanje garancije sa šest na dvanaest meseci.

Formula za polovne viljuškare „Modernizovani viljuškar + paketi usluga = individualno rešenje najvišeg kvaliteta“ iz kompanije Linde Material Handling

Jedan standard – najviši kvalitet

Svaki polovni viljuškar, koji Vam nudimo, prolazi kroz standardizovan proces, koji od početka do kraja garantuje visok kvalitet:

Mi poznajemo naše kandidate

Polovni viljuškari za naš program Approved Trucks potiču isključivo iz Linde flota za iznajmljivanje ili su jedinice vraćene iz lizinga. Adekvatno kompletno je dokumentovana i potvrđena servisna istorija polovnih viljuškara, da su sva održavanja i popravke sprovedeni isključivo od strane servisnih tehničara kompanije Linde. Svaki polovni viljuškar osim toga prolazi kroz strog proces ispitivanja i samo se vozila koja ispunjavaju sve kriterijume, biraju za pripremu.

Fitnes tretman u sedam faza

U našim centrima za remont u celoj Evropi se svi budući Approved Trucks remontuju u industrijskom postupku koji ima sedam faza. Na početku naše iskusno osoblje utvrđuje potrebu za održavanjem i popravkom i rastavlja vozila na njihove sastavne delove. Sve komponente na adekvatan način i u skladu sa našim visokim standardima proveravamo u pogledu funkcije, istrošenosti i bezbednosti. Ukoliko je moguće, servisiramo delove ili ih, ako je neophodno, zamenjujemo originalnim delovima. Zatim se sklopovi čiste, ponovo lakiraju i polovni viljuškar se ponovo sastavlja. Posle provere kvaliteta su viljuškari i uređaji za tehnologiju skladištenja spremni za upotrebu u svom drugom životu, što uključuje garanciju od šest meseci ili 500 radnih sati.

Approved Truck uređaj za vašu primenu

Bez obzira da li menjate jedan viljuškar ili želite da proširite vašu flotu sa više polovnih viljuškara: Ispitani polovni viljuškari iz kompanije Linde nude raznovrsne mogućnosti da vaše vozilo prilagodite zahtevima i uslovima primene u vašem pogonu i osigurate jedinstveni tehnički standard u vašoj floti. Svaki od naših paketa obuhvata definisane funkcije, komponente za nadogradnju ili servisne usluge. Možete da poboljšate pojedine aspekte, kao što su bezbednost, ergonomičnost ili potrošnja energije ili da modularno kombinujete više paketa. Pritom ćete uvek profitirati od najnovijeg stanja tehnike u kompaniji Linde.

Pregled naših paketa

Potrošni delovi

Produžite vek trajanja vašeg polovnog viljuškara, tako što ćete jako opterećene delove zameniti novim originalnim delovima.

Vozač

Stvorite optimalne uslove rada sa kompletno obnovljenim radnim mestom vozača.

Bezbednost

Poboljšajte bezbednost vaših procesa rada i smanjite oštećenja na vozilima i robi.

Osvetljenje

Za vaše vozače poboljšajte uslove vidljivosti u svakodnevnom radu koristeći visoko kvalitetne LED radne reflektore.

Boje

Izaberite individualnu boju za vaš polovni viljuškar, tako da odgovara vašem korporativnom dizajnu ili u svrhu isticanja vaše flote.

Energija

Povećajte energetsku efikasnost vašeg polovnog viljuškara sa novom trakcionom baterijom.

Servis baterije

Profitirajte od Fullservice ugovora za vaš energetski sistem u svrhu obezbeđivanja dugoročne efikasnosti.

Ugovor o održavanju

Redovnim preventivnim održavanjem smanjite zastoje i neočekivane popravke.

Pun servis

Zaštitite vaš viljuškar i osigurajte maksimalnu raspoloživost uz kontrolisani budžet - pomoću naših Full-Service ugovora.

Garancija

Produžite vašu garanciju sa rokom od šest meseci na dvanaest meseci odn. sa 500 na 1.000 sati rada.

Pet pluseva za Vas

Kvalitet

Remontujemo sve polovne viljuškare u sopstvenim remontnim centrima širom Evrope prema standardizovanom procesu i visokim standardima kvaliteta. Svaki polovni viljuškar se demontira, a zatim se svi delovi ispituju, popravljaju ili zamenjuju. Ovim se osigurava da svi viljuškari koje naručite uvek ispunjavaju najviše standarde kvaliteta.

Individualna oprema

Bezbednost, ergonomičnost i potrošnja energije su presudni faktori za povećanje efikasnosti i produktivnosti vaših radnih procesa. Naši ispitani polovni viljuškari Vam omogućavaju da kombinujete veliki broj modularnih paketa kako biste poboljšali važne osobine vašeg vozila. Paketi su zasnovani na najnovijoj Linde tehnologiji, koja se takođe koristi u najnovijim modelima viljuškara.

Dostupnost

Mi Vam omogućavamo fleksibilnost da kupite viljuškar tačno onda kada Vam je potreban. Vaš polovni viljuškar možete da izaberete iz široke palete modela i da ga individualno prilagodite. Pošto na zalihama uvek imamo veliki broj remontovanih vozila, možemo brzo da konfigurišemo vašu narudžbinu i dostavimo je na vašu lokaciju u vreme koje vama odgovara.

Održivost

Vaša odluka u korist ispitanog polovnog viljuškara kompanije Linde doprinosi odgovornoj upotrebi resursa. Remontom se smanjuje ukupna količina potrošenih sirovina i značajno smanjuje ekološki otisak proizvoda. Naš standardizovani postupak remonta povećava efikasnost upotrebe i zadovoljava najviše ekološke i bezbednosne standarde.

Uspeh

To je Linde – naši remontovani polovni viljuškari oličavaju osnovne vrednosti marke Linde kao što su performanse, jednostavnost za upotrebu, svestranost i pouzdanost. Remontujemo polovne uređaje prema istim strogim standardima koji važe za sve Linde viljuškare. To garantuje visok učinak u svakom okruženju - bilo kao pojedinačno rešenje bilo kao deo veće flote.