Obaveštenje o privatnosti

Zahvaljujemo što ste posetili web stranicu Linde viljuškara d.o.o.

Lični podaci na ovom sajtu se prikupljaju samo u meri u kojoj je to tehnički neophodno. Sledeće informacije objašnjavaju na koji način prikupljamo, obrađujemo i koristimo Vaše lične podatke i u koje svrhe.

Prikupljanje i obrada podataka

Kada pristupate ovoj web stranici prikupljaju se i privremeno čuvaju opšte tehničke informacije, kao što su IP adresa računara sa kog ste pristupili web stranici, web lokacije sa kojih pristupate web stranici kao i vreme trajanja posete našoj web stranici. Informacije se prikupljaju anonimno i analiziraju za statističke potrebe i radi poboljšanja privlačnosti sadržaja i funkcionalnosti našeg sajta.

Lični podaci

Lični podaci poput e-mail adrese, ličnog imena i adrese se prikupljaju isključivo ukoliko ih date dobrovoljno, npr. kada koristite kontakt obrazac na web stranici da biste poslali upit. Ove podatke dajete dobrovoljno uz lični pristanak. Vaše lične podatke koristimo isključivo u svrhu za koju ste ih dali, npr. u svrhu odgovaranja na Vaš upit ili prilikom obrade ugovora. Vaši lični podaci se neće koristiti u druge svrhe bez Vašeg pristanka. Naravno, u bilo kom trenutku možete povući svoju saglasnost slanjem e-maila na adresu: info@linde-mh.rs

Prosleđivanje podataka

Vaši podaci neće biti prosleđivani trećoj strani osim ukoliko smo u zakonskoj obavezi da to uradimo. Tamo gde eksterni pružaoci usluga imaju pristup Vašim ličnim podacima, primenjujemo pravne, tehničke i organizacione mere i vršimo redovne provere kako bismo bili sigurni da eksterni pružaoci usluga poštuju odredbe zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Kolačići

Koristimo kolačiće na svom sajtu. Sve informacije o kolačićima možete pronaći „ovde“. Postavke kolačića možete promeniti „ovde“

etracker

Na našoj internet stranici koristimo usluge kompanije etracker GmbH, Erste Brunnenstraße 1, 20459 Hamburg, za analizu podataka o korišćenju. Kod veb analize pomoću kompanije etracker ne primenjujemo kolačiće.

Prikupljanje i obrada podataka vrši se na osnovu zakonskih odredbi čl. 6 st. 1 sl. f (opravdani interes) Opšte uredbe o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR). Naš cilj u smislu uredbe GDPR (opravdani interes) jeste optimizacija naše onlajn ponude i našeg nastupa na internetu. Pošto nam je privatnost naših posetilaca važna, podaci koji možda omogućavaju uspostavljanje veze sa određenom osobom, kao što su IP adresa, lozinke ili identifikacije uređaja, anonimizuju se ili pseudonimizuju u najkraćem mogućem roku. Drugačija upotreba, spajanje sa drugim podacima ili prosleđivanje trećim licima se ne vrši.

Kompanija etracker čuva i obrađuje podatke koje kreira po nalogu vlasnika ove internet stranice isključivo u Nemačkoj i oni shodno tome podležu strogim nemačkim i evropskim zakonima i standardima u vezi sa zaštitom podataka. etracker je u tom pogledu nezavisno ispitan, sertifikovan i odlikovan znakom kvaliteta u oblasti zaštite podataka ePrivacyseal.

U svakom trenutku možete da se usprotivite prethodno opisanoj obradi podataka i da se ovde odjavite u pogledu prikupljanja podataka od strane kompanije etracker.

Dodatne informacije o zaštiti podataka kod kompanije etracker možete pronaći ovde.

Bezbedan prenos podataka

Preduzeli smo sve mere predostrožnosti kako bismo osigurali da lični podaci koje čuvamo budu zaštićeni od neovlašćenog pristupa i zloupotrebe. Mere predostrožnosti se redovno ažuriraju u skladu sa najnovijim tehnologijama.

Vaša prava

Transparentnost nam je veoma važna. U skladu sa zakonsom obavezom, rado ćemo Vas obavestiti da li čuvamo Vaše lične podatke – i ukoliko je odgovor potvrdan, koje lične podatke čuvamo. Ukoliko želite da dobijete ovu informaciju, potrebno je da nam pošaljete pisani zahtev. Kao što je Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti propisano, možete, ako je primenljivo, zahtevati da se podaci revidiraju, izmene, da prestanemo sa obradom Vaših podataka ili da se podaci obrišu, pod uslovom da je to dozvoljeno zakonskim odredbama.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa obradom Vaših podataka možete kontaktirati našeg službenika za zaštitu podataka u koji je dostupan ako su Vam potrebne informacije ili imate bilo kakve predloge ili žalbe.

Kontakt podaci službenika za zaštitu podataka:

LINDE VILJUŠKARI DOO

Moše Pijade 17/b

11224 Vrčin

Email: snezana.s@linde-mh.rs