• 0 - 3000 (kg)
 • 0 - 125 (mm)

Transporter T25 – T30

Kompaktan transporter za teret

Preciznost i bezbednost na malom prostoru

Niskopodizna vozila T25 – T30 G kompanije Linde Material Handling optimalna su za primenu na uskim i veoma frekventiranim skladišnim površinama. Zahvaljujući uskoj šasiji i inovativnim radnim valjcima rukovanje teretom je olakšano. Sa intuitivno raspoređenim upravljačkim elementima ergonomično oblikovane glave rude rukovalac bez napora upravlja podiznim vozilom pomoću desne ili leve ruke. Dugačka, nisko montirana ruda uvek drži vozilo na dovoljnom sigurnosnom rastojanju. U uskim krivinama, rukovalac može posebno precizno da manevriše u hodu puzanja sa rudom u vertikalnom položaju. Roba i vozilo, kao i drugi radnici su na taj način dobro zaštićeni. Ako vozač pusti leptir upravljača ili promeni smer vožnje, vozilo samostalno koči.

Karakteristike

Bezbednost

Niskopodizna vozila T25 – T30 imaju dugačku rudu sa niskom tačkom pričvršćenja. Na taj način rukovalac ima dovoljno bezbednosno rastojanje u odnosu na vozilo. Niska šasija osim toga štiti njegova stopala. Ako nagne rudu, podizno vozilo automatski prilagođava brzinu. Pritom otpor krajnjeg graničnika sprečava naglo kočenje. Da bi se sprečilo klizanje tereta, može da se dogradi opciona zaštitna rešetka tereta. Posebno kod veoma frekventiranih područja pogodan je opcioniLinde BlueSpot™, koji upozorava druga vozila ili pešake putem plave tačke na podu.

 • Dugačka ruda
 • Funkcija hoda puzanja
 • Automatsko prilagođavanje brzine
 • Opcioni BlueSpot™

Ergonomičnost

Rukovalac svim funkcijama upravlja preko ergonomične, obostrano upravljive glave rude. Dugme za funkciju hoda puzanja olakšava precizno rukovanje u uslovima malog prostora. U tu svrhu vozač drži rudu u uspravnoj poziciji. Zahvaljujući za korisnike praktičnom multifunkcionalnom displeju on je stalno informisan o trenutnom stanju vozila. Radna oprema poput rukavica ili folije za pakovanje rukovalac skladišti u prostranoj pregradi.

 • Ergonomična glava rude
 • Funkcija hoda puzanja
 • Za korisnike praktičan multifunkcionalni displej
 • Prostrana pregrada za odlaganje stvari

Rukovanje teretom

Svojim snažnim trofaznim motorom od 1,5 kW, T25 – T30 ubrzava do brzine od 6 kilometara na sat i stoga je pogodan za transport teških tereta na kratkim i srednjim rastojanjima ili za utovar u kamione i istovar iz njih. Inovativni radni valjci i funkcija hoda puzanja omogućavaju precizno manevrisanje i nude optimalno prianjanje i stabilnost pri rukovanju teretom. U tome pomaže uska konstrukcija robusne šasije. Šiljci viljušaka u obliku strele osim toga olakšavaju prihvat paleta obavijenih folijom.

 • Snažan trofazni motor od 1,5 kW
 • Inovativni skretni valjci
 • Funkcija hoda puzanja
 • Uska šasija

Servis

Naizmenični pogon koji ne zahteva održavanje i robusna, robotski zavarena konstrukcija povećavaju vek trajanja i smanjuju servisne troškove. Zahvaljujući dobroj dostupnosti i preglednom rasporedu svih unutrašnjih komponenata, servisni tehničar može brzo da obavi svoje radove. Sa priključkom na CAN sabirnicom, on čita sve podatke o vozilu brzo i pouzdano na mobilnom krajnjem uređaju.

 • Motor koji ne zahteva održavanje
 • Dobro pristupačne komponente
 • Veza preko CAN sabirnice
 • Robusna konstrukcija

Tehnički podaci

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
T25 2,5 (t) 125 (mm) 6 / 6 km/h 1765 / 1835 (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah) o. kWh
T30 3,0 (t) 125 (mm) 6 / 6 km/h 1765 / 1835 (mm) 24 / 345/375 (V)/(Ah) o. kWh

Posebna oprema

Razne veličine šiljaka viljuške kompanije Linde Material Handling

Veličina viljuške

Linde za T25 – T30 nudi razne viljuške različite dužine.

Rešetka za zaštitu tereta štiti vozača i teret.

Rešetka za zaštitu tereta

Rešetka stabilizuje teret i sprečava da paketi ili drugi nosači tovara na paleti počnu da klize.

Linde BlueSpot™ kompanije Linde Material Handling povećava bezbednost u radu.

BlueSpot™

Uređaj za upozoravanje na kolovozuLinde BlueSpot™povećava bezbednost u pogonu jer čini viljuškar vidljivim čak i kad ne ispušta zvukove.

LED radni reflektori kompanije Linde Material Handling

Prednji LED-ovi

Dva reflektora se nalaze spreda i raspolažu velikom snagom osvetljenja. Nepropusni su za vodu i prašinu.

Držači za niskopodizna vozila kompanije Linde Material Handling

Držač za pribor

Sa brojnim držačima za radne materijale poput tabli, skenera i rolni folije se mesto vozača može prilagoditi specijalnim zahtevima vozača.

Zatraži ponudu