Transporter T20 – T25 RW

Udoban univerzalac

Udoban i brz za brojne primene

Zahvaljujući jakom trofaznom motoru od 3 kW niskopodizno vozilo T20 – T25 RW kompanije Linde Material Handling bez napora dostiže maksimalnu brzinu od 12 kilometara na čas. Pod punim opterećenjem od 2.500 kilograma maksimalna brzina je 10 kilometara na čas. Tokom prenosa paleta rukovalac u prostranoj šasiji širine od 970 mm zauzima povišen i udoban položaj sedenja poprečno u odnosu na smer vožnje. Tako uvek ima optimalan pogled na okruženje u skladištu ispred i iza vozila. Transportom, utovarom i istovarom paleta vozač upravlja vrhovima prstiju preko intuitivno raspoređenih upravljačkih elemenata. Niskopodizno vozilo je posebno pogodno za brz prenos paleta, ali i za povremen utovar i istovar kontejnera ili teretnih vozila.

Karakteristike

Bezbednost

Niskopodizno vozilo T20 – T25 RW kompanije Linde Material Handling omogućava ergonomično i efikasno rukovanje robom. Tri nezavisna kočiona sistema i automatsko smanjenje brzine pri vožnji u krivinama štite vozača, vozilo i robu. Šasija široka 970 mm osigurava da vozač uvek ostane pozicioniran unutar konture vozila. Povišeno sedište je pozicionirano pod pravim uglom u odnosu na smer vožnje, tako da vozač prema napred i prema pozadi ima dobar pogled na okruženje u skladištu. Panoramsko ogledalo opciono dopunjava vidljivost u krug. Kod rukovanja paletom potpora na četiri tačke obezbeđuje stabilnost vozila.

 • Široka šasija
 • Tri nezavisna kočiona sistema
 • Povišeni bočni položaj sedenja
 • Automatsko smanjenje brzine pri vožnji u krivinama
 • Potpora na četiri tačke

Ergonomija

Šasija niskopodiznog vozila T20 – T25 RW sa širinom od 970 mm pruža udobno sedište za vozača. Visina sedišta, naslon za leđa i podna ploča se mogu individualno prilagoditi potrebama rukovaoca, tako da uvek radi u ergonomično optimalnim uslovima. U hladnim okruženjima u skladištu opciono grejanje sedišta pruža dodatnu udobnost. Kompaktni upravljač i svi upravljački elementi integrisani su u konzolu. Pokretima viljuške rukovalac upravlja bez napora i precizno vrhovima prstiju.

 • Prostrana šasija
 • Podesivi elementi u kabini vozača
 • Opciono grejanje sedišta
 • Intuitivno rukovanje

Rukovanje teretom

Zahvaljujući jakom pogonskom motoru od 3 kW, niskopodizna vozila T20 – T25 RW se kroz skladište robe kreću brzinom do 12 kilometara na čas. Terete od 2.500 kilograma rukovalac preko intuitivno raspoređenih upravljačkih elemenata precizno transportuje i slaže pomoću vrhova prstiju. Potpora na četiri tačke pritom osigurava bezbedno rukovanjem teretom i stabilnost. Rukovalac osim toga ima mogućnost da istovremeno upravlja viljuškom preko pedale i konzole i da na taj način radi još efikasnije. Pregledan multifunkcionalni displej pruža informacije o nivou baterije, radnim satima i greškama vozila.

 • Jak pogonski motor od 3 kW
 • Potpora na četiri tačke
 • Intuitivno upravljanje
 • Simultani rad preko pedale i konzole
 • Pregledan multifunkcionalni displej

Servis

Niskopodizno vozilo zahvaljujući svom robusnom tipu konstrukcije ima samo male potrebe za održavanjem. Servisni tehničar u toku održavanja lako može da ukloni poklopac prostora sa motorom i da lako dosegne do centralnih komponenti. Svi kablovski snopovi i kablovi su pregledno raspoređeni radi brzog održavanja. Podatke iz vozila servisni tehničar lako očitava na svom mobilnom uređaju preko veze sa CAN sabirnicom.

 • Robusna konstrukcija
 • Lak pristup internim komponentama
 • Veza preko CAN sabirnice za brze servisne radove

Tehnički podaci

Model Load capacity/Load Lift Travel speed, with/without load Turning radius Battery voltage/rated capacity (5h)
T20RW 2,0 (t) 125 (mm) 10 / 12 km/h 1760 / 1825 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh
T25RW 2,5 (t) 125 (mm) 10 / 12 km/h 2205 / 2270 (mm) 24 / 345/375 [23/205] (V)/(Ah) o. kWh

Posebna oprema

Kožno sedište i grejanje sedišta

Sedišta od kože i podesivo grejanje sedišta povećavaju udobnost vožnje prilikom rada u hladnjači i hladnom okruženju.

Rešetka za zaštitu tereta

Rešetka za zaštitu tereta visine od 1613 mm ili 1919 mm obezbeđuje da teret pri podignutom nosaču tovara ne sklizne unazad i ne može da padne na vozača.

Prednja LED svetla

Dva LED reflektora se nalaze spreda i raspolažu velikom snagom osvetljenja. Nepropusni su za vodu i prašinu.

Dodatni naslon za glavu

Sedište niskopodiznog vozila može da se opremi naslonom za glavu da bi se rasteretio vrat vozača tokom dugotrajnog rada.

Zatraži ponudu