Elektronsko upravljanje za Linde viljuškare
Precizno pomeranje

Elektronska upravljačka jedinica

Elektronska upravljačka jedinica vozila omogućava izuzetno finu kontrolu podnih transportera. Ona upravlja svim pokretima kako viljuškara tako i radne hidraulike i kontroliše elektronske signale, kako bi se sprečilo pogrešno funkcionisanje. Linde kvalitetom originalnog proizvođača obezbeđuje potrebnu bezbednost i efikasnost elektronskog upravljanja.

Prednost elektronskog upravljanja u Linde kvalitetu

Bezbedan rad zahvaljujući redundantnoj izvedbi

Elektronska upravljačka jedinica u kvalitetu originalnog proizvođača kompanije Linde je redundantno izvedena, što znači da sve elektronske signale prenosi dvostruko. Istovremeno stalno kontroliše obrađene signale i time sprečava pogrešno funkcionisanje.

Efikasna interakcija komponenti

Upravljanje podnim transporterom može da se izvodi samo onoliko precizno i fino, koliko to omogućava saradnja sklad mehanike i elektronike. Elektronske upravljačke jedinice kompanije Linde garantuju da su korišćene komponente međusobno usklađene. Tako se vozači u svakom trenutku mogu pouzdati u precizno i fino upravljanje vozilom i radnom hidraulikom. Sa upravljanjem koje je precizno usklađeno sa pogonskim sistemom, kompanija Linde osim toga efikasno iskorišćava snagu motora i maksimalno obrtni moment i radi sa najmanjim mogućim brojem obrtaja. Na taj način Linde viljuškari pružaju veći učinak pri vožnji odn. manju potrošnju goriva. Na taj način, elektronska upravljačka jedinica čini Linde viljuškare ne samo bezbednijim, već i posebno ekonomičnim.

Zaštita funkcija zahvaljujući robusnoj konstrukciji

Elektronska upravljačka jedinica je važna i osetljiva komponenta. Upravljačke jedinice kompanije Linde stoga raspolažu celim nizom bezbednosnih karakteristika. One su optimalno zaštićene stabilnim kućištem. Osnovna ploča i poklopac sastoje se od posebno robusnog, lakog i na koroziju otpornog aluminijumskog liva pod pritiskom. Funkcija hlađenja sprečava da se upravljačka jedinica pregreje. Korišćeni utikači i zaptivka kućišta pouzdano štite od vlage i osiguravaju da elektronika funkcioniše bez problema nezavisno vremenskih uslova. Gore-Tex membrana omogućava automatsko izjednačavanje pritiska.

Sa elektronskim upravljačkim jedinicama kompanije Linde podni transporteri zadržavaju svoja provere karakteristike vožnje i bezbednosti. Na taj način oni obezbeđuju rad bez problema pri svim vremenskim uslovima i omogućavaju vozačima efikasan rad.

Elektronska upravljačka jedinica kompanije Linde