Logistički voz LT06 – LT20

Multifunkcionalni transporter za materijal

Efikasan protok materijala u proizvodnji

Tegljači serije LT06 – LT20 kompanije Linde Material Handling projektovani su za povezane transporte materijala u unutrašnjem i spoljnjem prostoru i jako industrijsko opterećenje. Ima robusne SE gume i visinu podizanja do 200 milimetara. Na maksimalno šest prikolica je moguće transportovati terete do 8.000 kilograma. Sa različitim varijantama okvira i tipovima prikolice Linde Logistic Trains mogu da se fleksibilno projektuju za specifične zahteve u proizvodnji. Zahvaljujući ravnoj konstrukciji C-Frame prikolica moguć je i transport dugačkih proizvoda. Prikolice su kao C okvir i okvir kopče, kao i u konstrukciji platforme.

Karakteristike

Bezbednost

Linde Logistic Trains bezbedno pomeraju velike terete materijala kroz proizvodnju. Sve prikolice su sa šleperom povezane preko kabla za prenos podataka i osigurane blokadom protiv pokretanja. Kompozicija tegljača može da se pokrene samo ako je teret na svim prikolicama podignut. Podizni uređaj može se aktivirati kako na tegljaču, tako i direktno na prikolici. Asistent za vožnju Logistic Train-a u krivinama automatski smanjuje brzinu.

  • Blokada pokretanja kod spuštenih prikolica
  • Pomoć u krivinama protiv prevrtanja

Rukovanje teretom

Logistic Train (LT) po izboru ima ekstremno okretno upravljanje sa 4 točka ili jednostavno upravljanje sa 2 točka. Obe varijante su opremljene pojedinačno amortizovanim točkićima. Kod varijante sa upravljanjem preko četiri točka specijalna konstrukcija prikolica obezbeđuje dobru manevribilnost, dobro održavanje traga i uske prečnike zaokreta od 3,6 metara. LT prikolice mogu da se prilagode svim standardnim veličinama ambalaže. Posebno pogodne su prikolice u konstrukciji mosta, pošto se utovar na njih i istovar sa njih može obavljati na obe strane. Ukupno se može birati između četiri varijante prikolice. Funkcija podizanja može da se aktivira na prikolici nogom ili preko upravljačke jedinice na tegljaču. Svetla na tegljaču i prikolici pokazuju vozaču položaj podizne mehanike na svakoj prikolici.

  • Mali prečnik zaokreta manji od četiri metra
  • Upravljanje na prikolici sa održavanjem traga
  • Nožni prekidač za podizanje na prikolici
  • Razni tipovi prikolica za razne ambalaže

Servis

Prikolice tegljača LT kompanije Linde raspolažu motorima za podizanje za mehanizam utovara koji ne zahtevaju održavanje. Spoj preko vučne rude sa kuglastom spojnicom skoro uopšte ne zahteva održavanje. Usled konstrukcije na dve osovine sa tovarnim prostorom na sredini postoji lak pristup za održavanje prikolice. Svaka prikolica raspolaže specijalnom elektronikom, koja snima sve akcije vozila. Podaci mogu da se iščitaju i analiziraju pomoću dijagnostičkih alata.

  • Motori za podizanje koji ne zahtevaju održavanje
  • Lak pristup radi održavanja
  • Spojnice koje ne podležu habanju
  • Elektronsko snimanje podataka o korišćenju

Posebna oprema

linde-bluespot-blue-4051_62

BlueSpot™

Uređaj za upozoravanje na kolovozu Linde BlueSpot™povećava bezbednost u pogonu jer LED lampa čini viljuškar vidljivim čak i kad ne ispušta zvukove.

Osvetljenje kompatibilno sa StVO

Šleper i prikolica tegljača mogu da se opreme osvetljenjem koje je u skladu sa saobraćajnim propisima.

Zatraži ponudu