Servis

Prodaja korišćenih viljuškara

Onim korisnicima koji u svom procesu rada imaju male potrebe za viljuškarima, kojima su viljuškari potrebni povremeno ili periodično, možemo ponuditi korišćene viljuškare sa našeg lagera u Beogradu ili sa lagera naših partnerskih preduzeća iz inostranstva, bilo da je reč o članicama “Linde MH” distributivne mreže ili o preduzećima specijalizovanim za prodaju polovne opreme.

Viljuškari koje nudimo su delimično ili potpuno remontovani, sa izvršenim redovnim, planiranim održavanjem, prema trenutnom broju radnih sati. Električni viljuškari se uglavnom prodaju sa novim baterijama. Za svaku jedinicu dajemo garanciju na potpunu ispravnost i pružamo tehničku podršku nakon isteka garantnog roka.

Svakom klijentu ponudićemo viljuškar optimalan njegovim potrebama u pogledu opšteg stanja, starosti, broja radnih sati i planiranog intenziteta korišćenja. Ponudu korišćenih viljuškara sa našeg lagera možete videti na sledećoj stranici (Pregled ponude korišćenih viljuškara).

Ukoliko viljuškari iz naše ponude ne zadovoljavaju Vaše kriterijume, zahtev za ponudom možete popuniti na sledećoj stranici (link koji vodi na stranicu Zahtev za ponudu viljuškara).

Konačno, za sva pitanja možete se obratit našoj Službi prodaje

Kontakt telefoni:
+381 (0)11 80 55 706
+381 (0)11 80 55 707
+381 (0)11 80 55 708

e-mail adresa: prodaja@linde-mh.rs

pocetak