Proizvodi

Proizvodi

Linde proizvodi

U našem proizvodnom programu nalaze se gotovo svi modeli industrijskih viljuškara: magacinskih viljuškara, električnih čeonih viljuškara i motornih čeonih viljuškara na dizel i gasni pogon (tečni naftni gas ili zemni gas), uključujući i teške viljuškare nosivosti preko 10t.

U tehničko-tehnološkom pogledu, “Linde” viljuškari predstavljaju najsavremenije viljuškare, sa najboljim performansama, sposobni da neprekidno rade u najtežim uslovima eksploatacije. Dug životni vek viljuškara, mala potrošnja pogonskog energenta, dug servisni interval, niska cena održavanja, brzina i jednostavnost upravljanja, velika efikasnost u radu i maksimalna udobnost za rukovaoca, jesu najbolje preporuke za naše viljuškare.

Svi viljuškari sa sopstvenim pogonom proizvode se u našim fabrikama u Evropi i zadovoljavaju sve evropske norme i standarde.

U cilju pružanja kompletnih rešenja klijentima koji iznova opremaju magacinski prostor, naše preduzeće ima tesnu saradnju sa preduzećem “Lagertechnik” d.o.o. iz Beograda, ovlašćenim zastupnikom proizvođača regala i ostale magacinske opreme “BITO Lagertechnik Bittmann” GmbH iz Nemačke.

početak

Ponuda:
ponuda
Pregled Proizvodnog programa